Keperibadian “suami orang” dari kaca mata penyondol…(vavi)

“Suami org ni caring…”

  • Kalau dia caring, xdenya isteri dia nak makan hati dgn perangai dia…caring utk benda yg blum dapat, dan dah x caring utk benda yg dah dpt, yg dah beranak pinak…

“Suami org kewangan stabil…”

  • Nampak stabil sbb ada isteri yg bayar hutang2 lain…keperluan dapur, yuran anak smua isteri tanggung…tgh bulan siap mintak duit isteri lagi sbb duit sendiri dh hbis…

“Suami org penyayang…”

  • Dia syg isteri dia sebelum kawin je…lepas kawin, keje umah semua isteri buat sendiri…dimana “syg” dia pd isteri…? Anak2 semua isteri yg uruskan dan besarkan…dimana “syg” dia pd isteri klu dia biar isteri tanggung sorang2…?

“Suami org romantik…”

  • Allahu…kau tanya bini dia bila last dia bwk kluar g candle light dinner, sambut anniversary, bg hadiah bezday…tarikh2 penting pun lupa, romantik celah mana…

“Suami org pandai ambik hati…”

  • Dik, xde lelaki yg xpndai ambik hati selagi dia xdpt dik…apa yg dia buat tu, tujuannya nk bg dapat je dik…nak ngappp je…janji lepas rakam, delete…

“Suami org pandai buat lawak, jenis humor…”

  • Bini dia gelak masa tgok maharaja lawak dan parodi je dik…klu tgok dia, nk senyum pun susah, apatah lagi nak gelak…nak buat2 gelak pun xleh…punya tak lawak…

“Suami org ni berpengalaman…”

  • Kau ambik yg bujang pun, xde pengalaman pun, mengandung jugak nnt…

hehehe….🤣🤣🤣 saja nak bagi tau..

By Ostad

Leave a Reply

Your email address will not be published.