Kini berlegar di media sosial dan aplikasi Whatsapp mengenai satu tulisan yang mendakwa telah mengenalpasti pelaku-pelaku yang bertanggungjawab dalam komplot audio menjatuhkan presiden UMNO.

Admin kongsikan dalam ruangan ini tanpa ada satu pun edit.

C&P wassap

SIAPA PENCIPTA AUDIO ZAHID-ANWAR DAN DALANG PENYEBARANNYA?

PENCIPTA
Audio ini dicipta JKOM dengan bantuan team Annuar Musa iaitu Tun Faisal . Skrip oleh Tun Faisal dan Papagomo dan proses rakaman suara oleh JKOM.

Grafik video oleh Rio Rashid anak buah Tun Faisal yang amat marah bila Tun Faisal digantung.

PENYEBARAN
Tun Faisal adalah orang pertama jam 11.53 malam Selasa 6 April 2021. Kemudian Papa Gomo melalui fb Papa Azri. Kemudian Fadil Pegawai Khas Annuar Musa @ Fa Dhey mulai menulis di fb jam 12 malam. Paling awal.

SEBAB SERANGAN
Bagi alih perhatian Najib Razak dikenakan Bankrap atas denda RM 1.7 Billion. Dan tutup isu Fakhry anak PM terima ratusan juta duit 1MDB.

Pada pemahaman Tun Faisal dan Papa Gomo atau Kluster Semburit adalah Rakyat Malaysia mudah ditipu dengan berita palsu maka ramai akan percaya rakaman audio itu.

Mesej kepada Ahli UMNO
Presiden dan MKT angkat sumpah pegang jawatan. Andai mereka langgar sumpah maka secara sendiri mereka jatuh. Salahkah tindakan MKT tidak mahu terus sokong Bersatu- Bersemburit – Berkatak ?

Jangan kita percaya fitnah dan serangan musuh. PPBM takut jika kena lawan UMNO dalam PRU15 kerana akan tamat riwayat mereka.

Mesej kepada Rakyat
Barisan Nasional sudah belajar ekoran kekalahan 9 Mei 2018 iaitu utamakan periuk nasi rakyat. Maka atas itu BN tidak boleh bersekongkol dengan PM dan polisi-polisinya yang pro anak, menantu, kroni dan kapitalis dengan abaikan keperluan rakyat.

BN tidak sempurna tapi hak rakyat keutamaan kami dan bukannya milik Adlan atau Fakry Mahiaddin.

Admin tidak bertanggungjawab dalam penyebaran tulisan yang admin kongsi dari Facebook dan aplikasi Whatsapp.

Mohon nama-nama yang dipetik tampil membuat penafian demi pencerahan.

By Ostad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *