10 tahun dah kawen, takkan xleh lupakan langsung ????? Giler ke ko ni ??? Kesian sangat bini awk tu… Awk kene bahagiakan dia dulu. Baru rasa bahagia akan dtg dlm diri awk tu encik.

Siapa dengar radio suria fm tadi ? Segment luahan perasaan cinta cintun… Terdengar luahan lelaki yang tak boleh move on dengan ex dia yang dah ada anak 2 ? Dia dah anak 5 tapi hari2 xboleh move on dengan ex gf dia .

Sakitnyaaaaaaaa tuh di sini…. Sampai xkisah dan sanggup nak tinggal kan bini yang dah beranak anak ko 5 orang dan pergi dekat ex gf yang beranak 2 tu….

Dia sedih sbb “perempuan tu ada 2 org anak, tapi kenapa bukan anak dengan sy?” Eee geramnyaaa dengar… Dapat rasa apa yang bini sekarang dia rasa.. Call suria fm buat confess camtu sampai suara frust nak mampusss.

Selalu baca luahan kt group krt macam annoying. Tapi bila dengar luahan seorang suami bagitahu xboleh go dengan isteri sekarang sampai menangis2 dekat radio disebabkan teringat ingat dekat ex gf yang lama. Aku macam eiiiii laaaaa. Sakit bethol hati aku 😩

Luahan dia : Wanita tersebut mengajar dia erti dewasa. Sebab ex dia tua dari dia 7tahun.. Ajar dia bawak kereta, ajar dia saving dll. Bila dah kawen, takde dugaan dan cabaran. So dia xboleh go… Dia rasa dengan wife dia sekarang biasa biasa jerr..

Kredit: Effa Adnan

By Ostad

Leave a Reply

Your email address will not be published.