Presiden PKR Anwara Ibrahim enggan mengulas panjang mengenai kenyataan bekas timbalannya, Mohamed Azmin Ali berhubung rakaman suara perbualan telefon yang mengandungi suara mirip Anwar dan Ahmad Zahid Hamidi.

“Itu pandangan dia. Pasal video, audio ni dia pandai.” katanya dalam sebuah sidang media mengenai kemasukan agamawan dalam PKR hari ini.

Semalam, bekas timbalan presiden PKR Mohamed Azmin Ali hari ini secara terbuka mengesahkan sekali gus meyakini rakaman perbualan telefon membincangkan Perhimpunan Agung Umno antara dua individu yang bocor baru-baru ini adalah Anwar dan Zahid.

Terdahulu Malaysia pernah digemparkan dengan video penuh semburit yang menampilkan ketua AMK PKR Santubong dan lelaki mirip Datuk Azmin Ali kini dinaikkan di laman porno PornHub Gay dalam definisi tinggi (HD) 720 pixel.

Video yang berdurasi 9 minit 10 saat itu dinaikkan oleh pengguna bernama “godsbrother”  bertajuk “Scandal Azmin Ali Full”.

Dalam video penuh  tersebut, dapat dilihat babak lama dan yang baharu  lelaki mirip seperti Azmin Ali memegang telefon bimbit dengan beberapa lampu ‘flash’ kelihatan, seolah-olah beliau sedang menangkap beberapa gambar selfie. Manakala Haziq pada akhir aksi dilihat berjalan sambil memakai tuala.

By Ostad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *