Di hadapan kamera, pengacara lelaki ini dikatakan selalu berkongsi mengenai tips rumah tangga dan motivasi hidup kepada penontonnya. Namun siapa sangka, di sisi hitamnya, selebriti ini rupa-rupanya homoseksual dan pernah melanggan pelacur lelaki.

Menurut sumber dari Utusan, selebriti ini kelihatan seperti lelaki normal, sudah mendirikan rumah tangga dan gemar berpantun. Tetapi di sebalik penampilannya itu, tersembunyi keinginan seksual yang luar biasa.

“Ingatkan dirinya itu sudah berubah, ternyata masih galak dengan perangai yang sama. Tak sangka pengacara lelaki ini seliar ini,” katanya.

Difahamkan, cerita itu disampaikan oleh pelacur lelaki yang pernah dilanggan oleh pengacara berkenaan.

Lebih teruk lagi, selebriti atau pengacara ini katanya pernah melanggan seorang pelacur lelaki dan seorang mak nyah dalam masa yang sama.

“Kasihan pada isteri dan anak-anak. Entah tahu atau tidak si pengacara ini mempunyai sisi hitam sebegitu rupa. Maklumlah dia pula pandai pakai topeng.

“Depan orang, dialah yang terpaling pandai cakap pasal agama, berkongsi tips rumah tangga, tips motivasi hidup, tetapi orang seperti inilah juga yang mempunyai sisi jijik yang tak tersangkakan,” katanya.

Sumber: Utusan

By Ostad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *